PLEASE FOLLOW THIS HELPFUL GUIDE FOR SUCCESSFUL DEMO IMPORT.

- Our working time is from 9am until 5pm CET during weekdays.

- Tickets are ordered from oldest to latest, so please be patient, we will refer to your issue as soon as possible.

- When you submit a ticket, it would be really helpful if you could provide our agent with your website URL and wp-admin access in your private ticket. In that way, we will refer to your issue easier and faster.

Okay
  Public Ticket #1843141
Pop up video links not working
Closed

Comments

  • mitchellf92 started the conversation

    The pop up video links (specifically on the Dark Properties page) is not working properly. Once clicked, no video shows up, only the gray navigation bar.

  •  1,774
    Mikado replied

    Hello there,
    Thanks for writing in!
    We are very sorry about the delay!

    Your video issue is caused by mixed-content. 

    You should try to replace http with https in the file jquery.prettyPhoto.min.js in \wp-content\plugins\js_composer\assets\lib\prettyphoto\js\

    5278233646.png

    In case you need assistance with this would you please provides us valid wp and FTP credentials? Thanks!

    Kind Regards,

    Norah


    Customer Support

    Here you could check our work :) !

  •   mitchellf92 replied privately
  •  1,774
    Mikado replied

    Hi,

    Thank you for writing in.

    You need  to replace http with https in the file jquery.prettyPhoto.min.js in \wp-content\plugins\js_composer\assets\lib\prettyphoto\js\

    5278233646.png

    This file is on your server in root folder, path is:

     \wp-content\plugins\js_composer\assets\lib\prettyphoto\js\

    If you having trouble with this please provide us with your FTP credentials so that we could check the files.

    Looking forward to your response.

    Best regards,

    Jim


    Customer Support

    Here you could check our work :) !

  •   mitchellf92 replied privately
  •  1,774
    Mikado replied

    Hi,

    You can try to deactivate all 3rd party plugins and delete a browser cache memory. If this doesn't help you try to reinstall/update a theme and core plugins. Easiest way to do that is via Envato Market plugin. Read more about on the next article: https://www.wpexplorer.com/envato-market-plugin-guide/

    Also you can also try using some SSL plugins like this one: https://wordpress.org/plugins/really-simple-ssl/

    Unfortunately we cant login with a old credentials to check a issue closely. 

    7993294831.png

    If the issue still persist please send us a WP admin login credentials in private message and we will investigate and provide you a further information. Thanks in advance.

    Best Regards, Mike 


    Customer Support

    Here you could check our work :) !